Cevat Çobanlı Ortaokulu Spor Kulübü Olarak İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet BAKIR'ı Ziyaret Ettik.

Cevat Çobanlı Ortaokulu Spor Kulübü olarak müdürümüz Zafer YÜKSEK, beden eğitimi öğretmenimiz Mahmut AYAZ ve kulübümüzün öğrencileri ile İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Behçet BAKIR'ı  ziyaret ettik. 08-14 Şubat 2024 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılan 11. Uluslararası TURKİHS OPEN  Taekwando turnuvasında Türkiye üçüncüsü olan kulübümüz sporcusu Hasan AYAZ  ve 2023-2024 eğitim öğretim yılı okul sporlarında teakwondo branşında il ikincisi olan Ömer ÖRS, İl Milli Eğitim Müdürümüze hediyelerini takdim ettiler. Müdürümüz de öğrencilerimize hediyeler sunarak sohbet edip iyi dileklerini ve başarılarımızın daim olmasını diledi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Behçet BAKIR' a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

22.02.2024 79

22-02-202422-02-2024