Cevat Çobanlı Ortaokulu

Vizyon: Okulun tüm paydaşlarıyla birlikte hareket ederek, ortak akılda karar kılınarak,çağdaş,kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan,ilinde ve bölgesinde lider okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli eğitiminin Genel Amaç ve Temel İlkelerine uygun olarak görev sorumluluk ve işleyişle ilgili kendinden emin,donanımlı, düşünme anlama araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, milli ve manevi değerlere bağlı demokrasinin evrensel ilkelerini içselleştirmiş iletişim ve paylaşıma açık çağdaş nesiller yetiştirmektir Kurumumuz; İnsan hak ve özgürlüklerini merkeze alan, insan ve birey odaklı hizmet edinmeyi amaç edinen;ve bu hizmeti tüm iç ve dış paydaşlarına sunmayı hedefleyen analatik bir liderlik anlayışına sahip; bireylerin, ilgi, ihtiyaç ve istidatlarına yönelik eğilime sahip; bilimsel ve rekabet edebilir yöntem ve teknikleri içselleştirmiş bir süreci uygulamaya almayı amaçlamaktadır.

Başarılar: 2021 Değerler Eğitimi Başarı Sertifikası 2020 Resim Yarışması İl Birinciliği 2019 Taekwondo Balkan Şampiyonluğu 2019 Beslenme Dostu Okul Sertifikası 2019 Okulum Temiz Sertifikası 2019 Okul Teog Başarı Sertifikası 2019 Okuyorum Projesi Pilot Okulu 2018 E Okul Sosyal Etkinlikler Proje Okulu 2015 Halk Oyunları Türkiye Şampiyonluğu

Saatler: 08:30-12:50 13:50-15:25
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı Noktaları (Fırıncı-Çamurlu-Venk Köyleri, Orduzu-Pınarbaşı Mahallesi)
Sportif Etkinlikler: "Teakwondo, Masa Tenisi, Halk Oyunları.
Bilimsel Etkinlikler: -Tübitak 4006 ve 2204 Projeleri ile Erasmus Projeleri"
Proje Çalışmaları: -"OkuYorum" projesi -"Değerler Eğitimi" projesi -"Haydi Öğrenelim" projesi -"Tasarruf ve Tedbir" projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 'Ben bir bireyim, sosyalken dinamiğim' Avrupa Birliği Projesi

WEB - https://cevatcobanli.meb.k12.tr